• Новак
01 gamepad тврд случај, кутија за чување чанти од црна безбедна чанти, ранец за торба

01 gamepad тврд случај, кутија за чување чанти од црна безбедна чанти, ранец за торба

Вреднување на стоката:
DEN 1060.80

Пристапност
Во достапна форма

Висок квалитет на ткаенина, отпорност на здроби и анти -пад, обезбедете целосна заштита за контролорот на вашата игра Лесен, компактен и лесен за носење, може да се носи во торба, ранец или куфер. Безбедно и сигурен за да го заштитите вашиот омилен контролер на игри од судир и гребнатини. Специјално дизајниран за контролори на игри PS5, со одлична заштита. Погоден дизајн на отворање на патент, издржлив изглед и мека внатрешна структура, лесен за избор и поставување на контролорот на играта. Материјал со висок квалитет на крпа, отпорност на здроби и анти -пад, обезбедете целосна заштита за контролорот на вашата игра. Лесен, компактен и лесен за носење, може да се носи во торба, ранец или куфер. Удобен дизајн на отворање на патент, издржлив изглед и мека внатрешна структура, лесен за избор и поставување на контролорот на играта. Безбеден и сигурен за да го заштитите вашиот омилен контролер на игри од судир и гребнатини. Специјално дизајниран за контролори на игри PS5, со одлична заштита. Спецификација : Состојба : 100% бренд Newуит тип : торба за складирање за PS5 Game Padmaterial : Clain Color : Црна тежина : приближно.

Главните карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Storage Bag for PS5 Gamepad
Material:
Cloth
Color:
 Black 
Weight:
Approx. 210.0g
Applicable model:
For PS5 game controller
Package List:
1 x Storage Bag :
Note:
1. Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Избор на клиент

MOINYSKINS јаглеродни влакна кожа компатибилна со Steelseries Rival 5 Gaming глушец - лилјани во вода | Заштитна, издржлива завршница на јаглеродни

DEN 448.00

Заврши јаглеродни влакна со иста живописна боја и издржливост како и нашата мат финиш, оваа стилска тек

Предупредувања.

Сите најдобри попусти и понуди за нашите посетители. Не срамете се да ги примате сите нови предлози пред другите.